Chifle umplute cu branzeturi si masline la cuptor

de simona72 in Mancare copii, 15 Mai 2014 | 9172 vizualizari

 

Un mic dejun super rapid si bun atat pentru cei mici cat si pentru cei mari....

 

INGREDIENTE

  • 1 chifla
  • 1 lingura branzica si smantana cu masline verzi de la Delaco
  • 1 praf de sare si piper
  • 1 albus de ou
  • 1 lingurita pasta de patrunjel(patrunjel tocat marunt, pus la borcan cu sare si ulei de masline)
  • 2 linguri ementaler ras fin
  • 1 lingura smantana
  • 1 lingurita ulei de masline
  • 2 masline verzi, fara samburi, umplute cu ardei rosu
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Chifle umplute cu branzeturi si masline la cuptor:

Chifla sa fie veche de 1 sau 2 zile. Se taie in jumatate, se scobeste miezul. Albusul de ou se bate cu un praf de sare, se adauga miezul de chifla facut bucatele, branzica de la Delaco, pasta de patrunjel, smantana, ementalerul ras fin.

Se amesteca toate ingredientele si cu pasta rezultata se umple jumatatile de chifle. Inainte de a umple chiflele, acestea se ung cu putin unt in interior.Se adauga la fiecare in mijloc cate o maslina,se stropesc cu putin ulei de masline si se pudreaza cu piper proaspat macinat. Se dau la cuptorul incins la 170 grade pt 10-12 minute. Sunt minunate calde, in crusta crocanta si interior moale.

Sa aveti pofta!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Chifle umplute cu branzeturi si masline la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Omleta coapta